Това не е ограда, това е една декорация – няма

...
Това не е ограда, това е една декорация – няма
Коментари Харесай

Концесионерът на Делфин за оградата: Това е декорация

Това не е ограда, това е една украса – няма икономическа логичност да лимитирам достъпа на хората до плаж " Делфин ". Това съобщи концесионерът на плажа Йордан Тодоров пред Нова телевизия.
Тодоров изясни, че идващите на плажа били привикнали да си прекарват времето без облекла и по тази причина заплашвали. Попитан категорично какво е предназначението на издигната към този момент дървена постройка на плажа, концесионерът отвърна, че тя е за " частно-задължителните действия " на плажа т.е. това било медицински пункт, с тоалетни. На всеки плаж има такива обекти, подсигурявам го, съобщи Тодоров. Той предвиждал още чадъри, шезлонги и водни атракциони на плажа.
Същевременно кметът на Царево Георги Лапчев съобщи, че ще бъде издадено наставление за унищожаване на оградата. Той посочи, че се съблюдават всички законови наставления и отхвърли обвиняванията, че има тъмна страна, подкрепяна от общината, по отношение на плаж " Делфин ".
Припомняме, че преди два дни беше направена и държавна инспекция на плажа и беше открито, че оградата не пречи на достъпа до плажа.
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР