Това не е някакъв сериал от Латинска Америка, а се

...
Това не е някакъв сериал от Латинска Америка, а се
Коментари Харесай

Илхан Кючук цитира дословно пред ЕП как Кирил Петков цитира Урсула фон дер Лайен

" Това не е някакъв сериал от Латинска Америка, а се случва в европейска България - запис, който закупи известност освен в България, за жалост! ", съобщи водачът на европейските либерали Илхан Кючюк по време на спор в Екологичен потенциал.

Повод бяха скандалните записи от съвещание на Националния съвет на " Продължаваме промяната ", осведомиха от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Пред сътрудниците си в Европейския парламент Кючюк акцентира че сходни скандални записи се случват в миг, в който би трябвало да се реши ориста на България, след пет следващи парламентарни избора.

Илхан Кючюк цитира буквално записа от диалога на Кирил Петков и Урсула фон дер Лайен: " Попитах я какви са възможностите ни да ни одобряват ", споделя Петков. Тя ми отговори: " За Шенген имате огромни шансове, за Еврозоната би трябвало да намерите метод по какъв начин да заобиколите разпоредбите..., в смисъл - да влезете в рамката. ". Аз й отговорих, споделя Петков: " Може ли да имаме инфлация, която да е минус резултата на Украйна? ". Тя ми сподели: " Не ме цитирайте, ще се опитаме да ви помогнем. ".

И добави, че има и още изтекла скандална информация, с която сътрудниците му в Екологичен потенциал сигурно към този момент са осведомени. Кючюк изреди идеите  за противозаконна промяна на чиновници на държавната администрация, за подслушване на избрани хора, сменяне на шефове на полицията, за да се обезпечи победа на последващи избори и така нататък

Веднага след разгласяването на записите от Европейска комисия признаха, че сред Кирил Петков и Урсула Фон дер Лайен е имало контакт, само че потвърдиха, че разпоредбите за влизане в Шенген и еврозоната ще се съблюдават прецизно. 

Предупреждение за митинги и навлизане в Народното събрание пък към този момент насочиха и от Движение за права и свободи, и от " Възраждане ". Лидерът на придвижването предизвести, че в случай че стане  " порочната женитба " сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, то ще се повторят събитията от 1997 година От партията на Костадин Костадинов пък обявиха, че в случай че двете обединения създадат " прелом ", те ще отговорят с " контрапреврат ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР