Това не е капан за БСП, това е една тема,

...
Това не е капан за БСП, това е една тема,
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП сами си поставиха капан за партийната субсидия

Това не е капан за Българска социалистическа партия, това е една тематика, която пристигна около друга тематика. Българска социалистическа партия сами си сложиха капан с неразбираемия законов текст от 2005 година, сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Тома Биков във връзка предлагането на ръководещите партийната дотация да се понижи на 1 лев.

Със законовите промени ние прекратяваме тази процедура. Ние можем да се оправим и с 1 лев дотация – имаме задоволително гласове, имаме и други способи за финансиране. А във връзка с обвиняванията за спешния пиар – не знам ние да сме в рецесия. Нашата цел не е пиар, съобщи Биков.

Наясно сме с всички опасности при едно сходно решение. Въпросът е да предизвикаме един спор и да забележим кой защо се бори. Омръзна ни да сме отговорни за всичко. За да бъдем пределно ясни, ние споделяме, че сме подготвени на това, а оттук насетне дано всички партии кажат своите позиции по тематиката, разяснява депутатът от ГЕРБ.

По думите му преди евроизборите водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и лидерът на листата Елена Йончева са "надували балона ", само че на вота са се сблъскали с действителността и към момента не могат да преодолеят изборната загуба.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР