Това не е кандидатът на ГЕРБ, това е кандидатът на

...
Това не е кандидатът на ГЕРБ, това е кандидатът на
Коментари Харесай

Алгафари отрича проф. Герджиков да е кандидат на ГЕРБ, говори за подкрепа от ДПС

Това не е претендентът на ГЕРБ, това е претендентът на академичната общественост. ГЕРБ постъпиха по-мъдро, като поддържаха проф. Анастас Герджиков – знаят, че с тяхна партийна фигура мъчно ще завоюват тази борба. Те не се крият – в случай че се криеха, щяха да кажат малко по-късно. Това съобщи Нидал Алгафари, който е част от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на проф. Анастас Герджиков за президент.

Същевременно Алгафари заприказва по какъв начин всички претенденти за президенти щели да желаят поддръжката на Движение за права и свободи, тъй като била доста мощна. Не може да получиш поддръжка, откакто актуалният президент потегли на такава борба с Движение за права и свободи – с отношението му към водача на партията Мустафа Карадайъ, добави Алгафари. Най-знаковият миг беше когато. А Алгафари счита, че поради това когато Румен Радев отишъл на посещаване в Кърджали, не пристигнал нито един локален кмет.
 Бойко Борисов: Румен Радев не схваща ролята на президентството (ВИДЕО) Бойко Борисов: Румен Радев не схваща ролята на президентството (ВИДЕО)
ГЕРБ ще поддържа кандидатурата за президент на ректора на СУ " Свети Климент Охридски " проф. Анастас Герджиков. Това разгласи някогашният преми...

" Такива обръчи, за които се приказва, не са единствено към Движение за права и свободи. Всички доста добре знаем, че когато се прави една акция, би трябвало да имаш хора, които да застанат зад тебе финансово ", сподели Алгафари. А запитан от Българска национална телевизия тогава от кое място ще се финансира акцията на Герджиков, Алгафари сподели, че щели да се събират пари от подкрепящите го, надявали се и на пари от подкрепящи партии. Нямам никаква визия, не се занимавам с това – да групирам поддръжка от бизнеса, сподели Алгафари.

За Алгафари, главният съперник на проф. Герджиков е Румен Радев. " Ролята на президента е да бъдеш обединител, не разединител ", настоя Алгафари. Той не смята, че има тирания нито при ръководството на Румен Радев, нито при който и да е - в случай че някой желае да види тирания, да отиде в Сирия да види господин Башар Асад, по думите му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР