Това не е кабинета Главчев. Зад състава на кабинета Главчев

...
Това не е кабинета Главчев. Зад състава на кабинета Главчев
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: В кабинета Главчев има имена, които са неподходящи м

Това не е кабинета " Главчев ". Зад състава на кабинета „ Главчев ” прозира дългата ръка на господин Пеевски и господин Борисов. Видяхте господин Главчев какъв брой беше обезпокоен по време на представянето на кабинета. ой не е човек със театрална тресчица.Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България Венко Сабрутев в ефира на Нова телевизия.

Когато с сътрудниците гледахме излъчването онлайн си казахме " Глачев мигни два пъти в случай че си пленник ", споделя депутатът. 

Според него в състава на служебния кабинета има членове, които са несъответствуващи. " Вътрешният министър, който сподели, че няма по какъв начин да направи почтени избори. Министърът на вътрешните работи по време на локалния избор сподели, че не можа да  се оправи с купените гласове. За да бъде заменен един министър би трябвало да се мине през Народно събрание, през гласоподаване. Трябва да има болшинство от най-малко 121 народни представители. Тук беше основно мнението на ГЕРБ-СДС, които споделиха, че ще пазят Калин Стоянов. Ние имаме огромни подозрения, тъй като той не можа да се оправи с локалния избор, че ще успее да се оправи с още по-голямата задача да провежда парламентарен избор плюс евроизбори

Той разяснява и подадената и оттеглена оставка на главняи секретар Живко Коцев. 

Според Сабрутев от изявлението на основния секретар се схваща, че лично Борислав Сарафов е оказал напън върху Коцев. 

" По какъв метод е поискана оставката на основния секретар. Живко Коцев е бил извикан от службите. Там е бил един от най-големите, може би най-големия магистрат. Доколкото разбирам господин Сарафов персонално е бил там ", добави Сабрутев. 

Сабрутев прикани съдията, проверяващ основния прокурор да се задейства.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР