Това не е изтекъл запис. Когато онлайн излъчваш няма как

...
Това не е изтекъл запис. Когато онлайн излъчваш няма как
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Интересно как великите гига мега IT специалисти на ДБ не разбраха, че излъчват онлайн

" Това не е изминал запис. Когато онлайн излъчваш няма по какъв начин да го наречеш по този начин ". Това съобщи по отношение на записа от съвещанието на " Демократична България " водачът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

" Предава се на уеб страницата на Народното събрание, само че Демократична България не са знаели. Може би тъй като са доста на " ти " с IT експертите си и нямат концепция какво вършат. Излъчва се на уеб страницата на " Дарик " и Христо Иванов си разрешава да каже да се смъкна от уеб страницата на " Дарик ". И аз най-съм сюрпризирана освен за това, че се излъчва онлайн без те да схванат великите гига мега IT експерти, а по-скоро ме изненадва това, че няма реакция на думите на Христо Иванов от свободните и самостоятелни медии, от " Репортери без граници " и други защитаващи българските медии организации. Как може политик да каже да се смъкна от някаква медия някакъв материал.

Ще ви въврна обратно - в това студио Бойко Рашков, бухалкодържача, се държа с колежката ви Биляна Гавазова безобразно и никой не реагира. Обаче в своя отчет държавния департамент го означи. Сега ще е значимо държавния департамент да обърне внимание по какъв начин водача на Демократична България смъква от ефир разнообразни текстове и предавания+, сподели тя в утринния блок на БТВ.

" Този запис не е попаднал в ГЕРБ или Възраждане по някаква случайност. Не всичко стартира и свършва с ГЕРБ. Просто сътрудниците от Възраждане са го гледали онлайн и си го пуснаха на страницата. Изведнъж стартира в коридора да се шуми ", разясни тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР