Това не е изолиран случай, се казва в изявление на

...
Това не е изолиран случай, се казва в изявление на
Коментари Харесай

Байдън с остър упрек към Израел след убийството на хуманитарни работници

" Това не е изолиран случай ", се споделя в изказване на Байдън. " Този спор е един от най-тежките напоследък във връзка с това какъв брой филантропични служащи са били убити ", сподели Байдън и добави, че това е една от главните аргументи, заради които разпределението на филантропичната помощ в линията Газа е толкоз мъчно.

" Израел не е направил задоволително, с цел да отбрани филантропичните служащи, които се пробват да доставят обезверено нужната помощ на цивилното население ", сподели Байдън. " Инциденти като вчерашния просто не би трябвало да се случват ", добави той.

Британски, австралийски, полски, американско-канадски жител с двойно поданство и палестинец от филантропичната организация " Световна централна кухня " в линията Газа бяха убити, когато конвоят им беше ударен от израелски въздушен удар в понеделник вечерта.

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху съобщи, че става дума за " драматичен случай на непредумишлен удар от страна на нашите въоръжени сили против почтени хора в линията Газа ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР