Това не е информация на „добре запознати приятели” на моделката,

...
Това не е информация на „добре запознати приятели” на моделката,
Коментари Харесай

Маги Желязкова се похвали: Пия за отличен!

Това не е информация на „ добре осведомени приятели” на моделката, а самопризнание, което тя самата направи. Красавицата, която се омъжи на 29 септември за новата си любов–Георги Сидеров, се оказа разпален почитател на спиртните питиета, написа „ България днес”.

Мускулестата спортистка, която се е снимала в клипове на Азис и други чалга звезди заслужава отличен шест по пиянство на алкохол. И поставя в джоба си даже студенти, запразнили на 8 декември.

Маги показа майтапчийски бележки, в който е записана като първокласник за новата образователна година по пиянство. Впечатление прави, че тя се оправя чудесно с съвсем всички дисциплини.
Пълен шест Сидерова, както се води моделката по мъж, е получила по предметите „ Алкохолно възпитание”, „ Усвояване на алкохола” и „ География на баровете”.

Блестящо показване Маги има и в дисциплината „ Фитнес изкуство” и „ Математика в любовта”. Единственият предмет, по който моделката се излага, е „ Спестовност”, където е получила тройка. В майтапчийския бележник на Маги написа още, че тя е записана в учебно заведение „ Живот”, а негов шеф е „ Господ Бог”.

Според мнозина, Маги се пробва да освободи напрежението, пийвайки по някоя чашка алено вино. Моделката, която навърши 43 преди няколко месеца, постоянно се е гордяла с съвършено тяло, което поддържа с жестоки тренировки и непоколебим хранителен режим.

Именно рестриктивните мерки в храната, съгласно някои, може да са тласнали Маги към чашката. Специалистите обаче са безапелационни, че сред 40 и 60 години той е много рисков за здравето–особено, в случай че се пие постоянно.

Според тях в този интервал хората развиват най-голяма взаимозависимост към него, от което произлизат и проблеми с холестерола, черния дроб и други. Затова и би трябвало да се внимава с чашките, с цел да не се трансфорат отличните оценки по алкохолно образование в такива по „ Хипертония”.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР