"Това не е декларация на групата. Това е декларация само

...
"Това не е декларация на групата. Това е декларация само
Коментари Харесай

Симеонов за руския патриарх: За какво да се извиня? Това е агент Михайлов от съветското КГБ – доказано


"Това не е декларация на групата. Това е декларация единствено на "Атака " и Вътрешна македонска революционна организация, за какво не си го кажат напряко. На мен даже никой не ми се е обадил по този въпрос, а това става през медиите ". Това съобщи пред ПИК вицепремиерът Валери Симеонов.

- Г-н Симеонов, вашият съдружен сътрудник Волен Сидеров ви прикани да се извините за думите си против патриарх Кирил от тази заран. Ще го извършите ли?

- За какво да се оправдавам. Кажете ми каква неистина съм споделил аз, та да се извиня за нея. Човек се извинява, когато е позволил неточност или в случай че е отправил прилагателни и клюки. Аз не съм си измислил нищо. Цитирам публични данни.

- Откъде са тези публични данни?

- От Доклад на федералната митническа работа на съветската федерация към 15 октомври 1996 година Там написа, че Кирил е внесъл цигари за 14 милиарда $. Затова го назовават "табачный " митрополит. За часовника му също се знае. Часовник за 35 хиляди $. Една фотография се върти из интернет, където са му замазали часовника, само че са пропуснали да изтрият и огледалния облик върху бюрото. Защо не я показвате тази фотография? Кое е неистина? Кое е илюзия, с цел да се оправдавам. Това е сътрудник Михайлов от Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Знаете ли, че на 20 март 2016 година в проповед споделя, че човешките права са новата разкол. И още споделя, че ръководството на Путин е божие знамение. Кажете ми защо да се извиня?

- Коалиционният ви сътрудник ви приканва за това... Очевидно имате разминавания.

- Да, имаме разминавания по някои въпроси, само че това не са фундаментални разлики. И аз не подчертавам върху тях. Аз показвам своето мнение, а те, в случай че желаят, могат да му целуват ръка. Ако кажеш на човек истината, защо би трябвало след това да му се извиняваш? Кажете ми, по какъв начин е допустимо да се разяснява по въпроса за убитите във войната хора, чиито имена седят изписани по паметниците. Как може да се отхвърли, че те са взели участие във войната? Възмутен съм.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР