Това направи си сам устройство ще даде на начинаещи и

...
Това направи си сам устройство ще даде на начинаещи и
Коментари Харесай

Anet A6 – достъпен 3D принтер с лесно управление

Това „ направи си самичък ” устройство ще даде на начинаещи и фенове опция да разпрострат 3D въображението си – вкъщи, в офиса, пред клиенти или в учебно заведение

Anet A6 е 3D принтер за начинаещи и фенове на триизмерното творчество

Принтерите за тримерен щемпел последователно намират своите приложения – за домашна приложимост, за потребностите на бизнеса, в проектирането и производството. На пазара се оферират все по-достъпни 3D принтери, които могат да се употребяват с триумф за разнообразни цели – от отпечатване на играчки и сувенири до прототипи на архитектурни дизайни.

Ценово-ефективен и елементарен за потребление е моделът Anet A6 , който се предлага сега на понижена цена от €139,35 в онлайн магазина Cafago (валидна с ваучър за отстъпка L186OS доникъде на януари). Това е „ направи си самичък ” устройство, което се доставя в комплект с консуматив – 10 метра влакно, тъй че можете да го употребявате неотложно за вашите планове, откакто го сглобите.

Anet A6 може да се употребява за най-различни цели – както вкъщи, по този начин и в офиса

LCD екран за визуализиране на оперативна информация и дейности с един бутон улесняват оптимално работата с 3D принтера. В допълнение, моделът поддържа SD карти и офлайн принтиране, тъй че можете да го ползвате и без да е обвързван към компютър. Това е устройство за щемпел на играчки и сувенири, съоръжения за офиса, демонстрационни прототипи за потребностите на дизайнерите, предмети за просветителни цели и за редица други приложения.

В техническо отношение, Anet A6 се ръководи от дънна платка с висока продуктивност и доста функционалности, а усъвършенстваният стъпков мотор работи безшумно и има дълъг живот. Принтерът употребява напълно металната дюза с висока акуратност, хомогенно загряване за по-изящен щемпел, вентилатор за въздушно изстудяване, който мъчно де запушва, и постоянен захранващ блок.

Anet A6 употребява напълно железна дюза с висока акуратност

3D принтерът може да се употребява с доста типове влакна, включително ABS, PLA, HIPS, PP и найлон. Максималната температура на дюзата е 260°C, а на алуминиевото легло – 50-100°C. Принтерът може да печата едноцветни предмети с оптимален размер 220х220х250 мм при скорост 10-150 мм/сек, акуратност 0,10 мм и дебелина на пласта 0,1-0,3 мм. Захранва се със общоприетоо напрежение 110V-240V и употребява 240W мощ, съчетаем е с операционни системи Windows XP/Win7/Win8/Mac/Linux.

Anet A6 се доставя в комплект с 10 метра 3D влакно с диаметър 1,75 мм, SD карта с електронно управление за потребителя, читател на карти и всички нужни елементи и принадлежности за сглобяване. Устройството има размери 48х40х40 см и тежи чисто към 8,3 кг. Моделът се предлага за начинаещи и фенове на 3D творбите, които могат да развихрят въображението си с това устройство – то е налично като цена и в същото време предлага мечтаното качество.

Anet A6 се доставя в комплект с 10 м влакно с диаметър 1,75 мм

Можете да купите 3D принтера тук: Anet A6 на цена от €139,35 с ваучър за отстъпка L186OS, годен доникъде на януари 2010 година, и безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР