Това написа в профила си във Facebook министърът на отбраната

...
Това написа в профила си във Facebook министърът на отбраната
Коментари Харесай

Министър Тагарев: Режимът на Путин няма да се спаси

Това написа в профила си във Фейсбук министърът на защитата Тодор Тагарев след новината за гибелта на съветския опозиционер Алексей Навални. 

 

" Режимът умъртви Навални. Скърбим с неговото семейство и с всички, които го обичаха и уважаваха. Но убийството на Навални няма да донесе избавление за режима на Путин. Напротив, делото на Навални ще продължи и в Русия, и отвън нея с още по-голяма мощ ", написа Тагарев.

 

Все още няма публично удостоверение от екипа на съветския опозиционер, че той е умрял в пандиза, само че съгласно информацията от управляващите в изправителната колония, в която Навални излежаваше присъда по изфабрикувани обвинявания, той е изгубил схващане, откакто се е почувствал зле по време на разходка.

 

Освен Тагарев, други български политици също реагираха на новината. Коментар направи и министър председателят акад. Николай Денков.

 

“Навални от години е знак на битката против диктатурата в Русия, битката за свободно слово, на битката против това, че не може човек да бъде затварян поради това, че има друго мнение ”, съобщи Денков. По думите му, изпращането на Навални в Северната колония е изглеждало като смъртна присъда.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР