Това написа лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов по

...
Това написа лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов по
Коментари Харесай

Слави се закани: Всичко тепърва предстои frognews.bg

Това написа водачът на " ИТН " Слави Трифонов във връзка окончателните изборни резултати. След вота през вчерашния ден Има Такъв Народ остават отвън Народното събрание с под 4% от гласовете. Вместо тях в новото Народно заседание влиза " Български напредък " на Стефан Янев.

 

Ето какво написа още Трифонов:

 

" Уважаеми другари, скъпи другари, най-ценният подарък, който един човек може да направи на различен човек е да му се довери. Доверието е скъп подарък. Важен подарък. Най-важният подарък. На всички, които гласоподаваха за “Има подобен народ ” и ни се довериха - благодаря от мое име и от името на моите сътрудници. Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте. Благодаря ви за вашето доверие.

Оценявам го безапелационно и съм ви длъжен безгранично. Благодаря и на всички вас, които в тази акция работихте отдадено с мозъка си и с качествата си за “Има подобен народ ”. Благодаря ви! Вие сте същински воини! И на всички, които ни поддържат, и на всички, които злорадстват, ще кажа единствено: Всичко занапред следва ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР