Това написа Алексей Навални, който излежава присъда в руска затворническа

...
Това написа Алексей Навални, който излежава присъда в руска затворническа
Коментари Харесай

За Навални признаването на Донецк и Луганск е като нахлуването в Афганистан - ще свърши зле

Това написа Алексей Навални, който излежава присъда в съветска затворническа колония.

Вижте още от обръщението му в профила му в Instagram.

" Резултатът са стотици хиляди жертви, контузии на цели народи, следствията които не можем да преодолеем нито ние самите, нито Афганистан, и възникването на една от основните аргументи за разпада на Съветския съюз.

Онези маразматици от Политбюро се прикриваха с двулична идеология. Тези путински маразматици дори и идеология нямат - единствено непрекъсната и неприкрита неистина. Те дори не си вършат труда техният casus belli да има даже и най-малката достоверност.

И на тези, и на тези им е нужно едно: да отвлече вниманието на народа на Русия от действителните проблеми - развиването на стопанската система, растежа на цените, царящото безвластие - и превключването му във формат " имперска нервност ".

Гледали ли сте скоро новините по държавната телевизия? Аз виждам единствено тях и ви убеждавам, там въобще няма вести за Русия. В дословния смисъл. От първата до последната вест са Украйна-САЩ-Европа.

Голата агитация на маразматиците и крадците към този момент не им е задоволителна. Те желаят кръвчица. Искат да местят танкови фигурки по картата на военните дейности.

И ето - главата на Политбюро от ХХI век излиза с в действителност безумна тирада. Най-точна метафора даде за нея, несъмнено, Туитър: " Точно все едно дядо ми се е напил на фамилно събиране и досажда на всички с пояснения по какъв начин в действителност е устроена международната политика ".

Щеше да е смешно, в случай че пияният дядо не беше човек на 69 години, който удържа властта в страната с нуклеарно оръжие. Заменете “Украйна” от неговата тирада с “Казахстан”, “Беларус”, “Балтийски страни”, “Азербайджан”, “Узбекистан” и по този начин нататък, в това число “Финландия”. И помислете, къде понататък ще понесе геополитическата мисъл дядото-маразматик?

Всичко това свърши доста зле за всички през 1979 година. И в този момент ще свърши зле. Афганистан беше опустошен, само че и Съюз на съветските социалистически републики получи смъртоносна рана. Путин и неговите крадци-маразматици от Съвета за сигурност и " Единна Русия " са врагове на Русия и основната опасност за нея, а не Украйна и не Западът ", написа Навални.

Путин няма да разреши на Украйна да се развива и ще я завлече в блатото, само че и Русия ще заплати същата цена. Путин убива и желае още да убива. Кремъл ви прави небогати, а не Вашингтон ", приключва той обръщението си към съветския народ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР