Това, на което ставаме свидетели в Народното събрание, е абсолютно

...
Това, на което ставаме свидетели в Народното събрание, е абсолютно
Коментари Харесай

Костадинов обясни защо от „Възраждане“ искаха да изключат звука от колоните

Това, на което ставаме очевидци в Народното събрание, е безусловно невиждано, ненормално и незаконно държание от страна на ръководещата незаконна сглобка. Имаме народни представители, които заплашват с ликвидиране други народни представители. Има народни представители, които протягат ръка на пердах. Има народни представители, които се пробваха да пребият други народни представители. Движение за права и свободи скочи против единствената българска политическа организация в Народното събрание. Заплахите за ликвидиране пристигнаха от Движение за права и свободи, физическата разпра пристигна от Движение за права и свободи. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание водачът на „ “.

Росица Кирова (зам.-председател на Народното събрание от ГЕРБ-СДС бел. ред.) отиде да приказва с Пеевски дали да приключи съвещанието. Пеевски три пъти сподели „ не “. Реалният министър-председател е индивидът, който ръководи Народното събрание, и законодателната власт, и правосъдната власт, и изпълнителната власт е Пеевски, счита ръководителят на „ “.

Това е методът, когато законите биват потъпквани. Когато гласът на българите е потъпкван, това е най-малкото, което можем да създадем. Когато правото се трансформира в беззаконие, съпротивата е наложителна, изясни Костадинов във връзка това, че депутати от „ “ се опитиха да изключат звука от колоните в пленарната зала, с цел да не може да се чува какво приказват депутатите.

Заради скупчване на депутати от „ “ пред парламентарната естрада болшинството реши изявленията на народните представители да са от място.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР