Това момиче се опитах да го оправя от наркотиците. Тя

...
Това момиче се опитах да го оправя от наркотиците. Тя
Коментари Харесай

Прокурорският син-побойник: Опитах да я спася, пребивах наркодилъри заради нея!

" Това момиче се пробвах да го оправя от опиатите. Тя беше подвластна наркоманка. Целият град го знае. Аз може да съм правил неприятни работи, само че съм добър човек. Като някой е до мен, върша всичко за него. И съм пребивал доста наркодилъри в града, поради нея, тъй като са ѝ продавали опиати ", съобщи Васил Михайлов - прокурорският син-побойник от Перник.

След като някогашната другарка на Васил Михайлов – Боряна, описа за побои и закани, Михайлов за отговори на нападките, представен от Би Ти Ви.

" Аз, в случай че реша да те убия, аз ще те убия по метод, по който никой няма да разбере. Разбираш ли? ", споделя мъжки глас в записа от телефонния диалог с отправени закани, които Боряна дава.

" Искаш ли да ти кажа нещо? ", пита Боряна.

" Аз не ти го споделям, с цел да те е боязън. Не желая да ми казваш: " Ти не може да ме пипнеш ". А ти подсигурявам, че аз, в случай че реша да те убия, ще те убия. Не теб, а и който и да е човек ", споделя още мъжкия глас в телефонния диалог.

Боряна Рангелова твърди, че е записала диалога, а мъжкият глас бил този на някогашния ѝ другар – Васил Михайлов.

„ Записът е от 1 юли - тогава ние към този момент с него се бяхме разделили. След нашата разлъка той имаше мярка за неотклонение, в която още веднъж уточни моя адрес “, изяснява някогашната другарка на прокурорския наследник.

Именно поради страха, че мъжът ще се върне в дома ѝ, Боряна подава тъжба в полицията, че е жертва на принуждение. А след разкритията, че е била пребивана и заплашвана неведнъж от прокурорския наследник, през днешния ден го потърсихме в къщата в Перник, където е под домакински арест.

„ Не, в никакъв случай не съм пипал жена. Това е най-комплексарската работа - да пипнеш жена, да пребиеш жена, да я заплашиш или каквото и да е било. Това е най-гадното нещо. Ти значи си доста слаб, в случай че биеш жена “, споделя подсъдимият за побои и закани с ликвидиране Васил Михайлов във връзка обвиняванията на Боряна.

Мъжът към този момент е с обвиняване за побой и закани и към някогашната си другарка. Самата Боряна споделя, че е ставала очевидец на набези и над други хора.

„ Винаги обясняваше по какъв начин тези хора по някакъв метод са сбъркали или са уязвили неговото или моето достолепие по някакъв метод. И надали не той ги санкционира, само че това е правдивост от негова страна, а не свирепост “, изяснява още Боряна Рангелова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР