Това момиче наистина не страда от липса на въображение. Но

...
Това момиче наистина не страда от липса на въображение. Но
Коментари Харесай

Червената рокля на Cardi B, за която всички говорят

Това момиче в действителност не страда от липса на въображение. Но пък въпреки това доста постоянно се облича по този начин, че оставя малко на въображението на почитателите си, от което не имаме вяра те да са недоволни.
 Cardi B, щерка ѝ Кълчър, артистичните ѝ заложби и ще стане ли звезда като майка си
Каквато Cardi B, такава и щерка ѝ

Артистичните заложби на Кълчър

Тя го направи още веднъж по време на извършване на покупки със брачна половинка си Offset в Бевърли Хилс, Калифорния, а фотография и видео от деня разгласява на страницата си в Instagram.

Червената рокля на Pierre-Louis Auvray, с която излезе да пазари, меко казано събра погледите на всички. Тя освен следва обилните извивки на тялото ѝ, само че и е толкоз транспарантна, че дава великодушен взор към черното долни дрехи на 28-годишната рапърка.

Акцент в тоалета е бяло плетиво с пай ръкав, което покрива раменете, само че не и гърдите ѝ. Ивици от него вървят и от двете страни на роклята, с цел да очертаят фигурата на певицата.

Червени отворени сандали на висок ток, подострен маникюр и вързана гарвановочерна коса завършат визията ѝ.

Нейната половинка, рапърът Offset, с който към този момент отложиха развода, е надалеч по повърхностно облечен. Бяла блуза, кафяви панталони и снежнобели маратонки.
 Cardi B, Offset и отхвърли ли се рапърката от развода
Cardi B отсрочва развода

Offset си го бива

Важно е да се означи, че по време на самото извършване на покупки и двамата съблюдават ограниченията за ограничение на разпространяването на ковид и носят защитни маски за лице, отбелязва Hollywood Life.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР