Това момче няма възгледи. Това момче е конюнктура от началото

...
Това момче няма възгледи. Това момче е конюнктура от началото
Коментари Харесай

Татяна Дончева призна за къщата на известен олигарх и нападна Божанков: Оперетно момченце

„ Това момче няма възгледи. Това момче е обстановка от началото до края. Общо взето оперетна изява ”. Така  Татяна Дончева от „ Левицата ” изясни за какво Явор Божаков не може да бъде част от тяхната групировка.
Според нея той е отишъл в Политическа партия, поради възгледите си, тъй като считал, че са перспективни.
По отношение на Крум Зарков, Татяна Дончева изкоментира: „ В политиката човек би трябвало да има храброст. Няма лидер другояче си част от съпътстващата група ”.
Дончева изясни, че няма по какъв начин да се разслои Българска социалистическа партия и „ Левицата ” и да не минат 4 % преграда. „ Хората не членуват в партии принудително. Не вървят на партийни интензивности, тъй като по този начин би трябвало. Заради кариера и разцвет. Защото считат, че там има съидейници. Може ли по този начин да се зачертават делегати. Това не съм го виждала 30 години. Има хора, които считат, че би трябвало да изтърпят. Ние не принуждение тези хора ”, сподели Дончева.
„ Българска социалистическа партия не е лява партия, тъй като не съставлява ползите и политическите възгледи на левите хора в България. Преди Корнелия Нинова имаше други проблеми, само че с нея е поставено на карта какво съставлява Българска социалистическа партия. Левите хора не са 7-8%, щом Българска социалистическа партия има толкоз невисок резултат, значи останалите са непредставени. Според историческите условия би трябвало да се запазят левите хрумвания, да се запазя и пропагандират по съответен метод. В момента се организират псевдоконгреси, които потискат достолепието ”, счита тя.
По тематиката с ареста на Велико Желев тя съобщи, че нещо неопределено е направил на някой, с който е бил комбина.
„ В една акция се снимах на неговата суперкъща край морето. Правихме клипчета. Познавам къщата му, а него съм го виждала един път. Не съм влизала, снимах се единствено на нейния декор. Супер е- съвременна, на морския бряг ”, призна Дончева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР