Това можем да отбележим, след като видяхме как се е

...
Това можем да отбележим, след като видяхме как се е
Коментари Харесай

Безвкусица! Алисия се показа по анцунг и бижута за над 50 000

Това можем да отбележим, откакто видяхме по какъв начин се е накичила и облякла. Вместо вечерен тоалет или просто рокля, изпълнителката демонстрира накитите с анцунг и потник. Комбинацията е повече от неуместна.

Иначе Алисия се фука с гвоздей на Cartier “ за $14,200, демонстрира инспекция в уеб страницата на марката. Обърнато в лв. гривната коства малко над 26 бона. Това обаче надалеч не е единственото и най-скъпо украшение, с което се похвали изпълнителката на „ Яка е жена ти “.
Реклама
В момента тя е в Дубай, откъдето пусна стори, облечена в спортен екип и рипсен потник, само че пък накичена с бижута за общо $255 200, или тъкмо 468 593 лв. – всичките на Cartier. Втората гривна на ръката на певицата е от серията Love на първокласната марка и коства 47 400 $. На врата й пък свети колие от диамантената им серия на цена от 194 000 $. Като ударим чертата, излиза, че Алисия разхожда спортния екип си из Дубай с бижута за близо половин милион лв..

Реклама
Ясно е, че изпълнителката няма по какъв начин да си разреши сходен масраф, без значение какъв брой касови шлагери прави. А и в последните години даже няма известни песни. Единственият вид е първокласните декорации да са подарък от някой благодетел. Според последните всемирски злословия 41-годишната хала от Вакарел е държанка на турски предприемач, който по всичко проличава, че е мръсно богат.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР