Това може би ще е първата, но не и последната

...
Това може би ще е първата, но не и последната
Коментари Харесай

Panasonic доказва, че и в самобръсначките може да има високи технологии с ES-LV9Q

Това може би ще е първата, само че не и последната сходна публикация в Kaldata. Въпреки че се стремим да отразяваме всички софтуерни трендове и стопираме вниманието си на от ден на ден и разнообразни софтуерни артикули досега не сме се спирали на нещо сходно. Уникалната самобръсначка на Panasonic ES-LV9Q трансформира нещата, тъй като в основаването и са употребявани толкоз доста технологии, че несъмнено има място в нашия уебсайт.


Сам имах опция да я употребявам през последния месец и да се убедя в качествата и, преди да реша да споделя информацията в вас, нашите читатели.
Японска точност и самурайска акуратност – с това мога да дефинира този артикул, към който ще ви призная първоначално подходих с леко съмнение. Въпреки явно топ-технологиите, употребявани в него – за мен цената бе прекомерно висока и най-малко първоначално неоправдана. С течение на времето,  и най-много осъзнавайки какъв брой първокласен артикул е Panasonic ES-LV9Q се съгласих с това, че сходен премиум артикул в действителност е разумно да е толкоз безценен.
С какво се характеризира най-много самобръсначката на Panasonic   Петизмерна преносима глава, последваща всеки силует на лицетоРежеща система с пет ножчета за извънредно безпрепятствено бръсненеБърз и мощен линеен електромотор, поддържащ мощността даже при плътна брада
  Panasonic ES-LV9Q е предопределена за хората, които бързат, само че в същото време желаят да имат поддържан външен тип. Самобръсначката, които самите производители дефинират като артикул за мениджъри и ръководители, разрешава всеки фен на топ технологиите, имащ доста работа, да има правилен асистент до себе си, който работи бързо, точно и със жанр.
Вижте какво има в комплекта

Уникалното
Самобръсначката Panasonic ES-LV9Q се отличава най-много със своята Multi-Flex 5-D глава и режеща система с 5 ножчета. Благодарение на нея мъжете могат да се радват на комфорт при бръснене, даже когато бързат. Това е по този начин, тъй като тази новаторска глава се движи в пет направления, като следва прецизно всеки силует на лицето. Тя улавя даже мъчно наличните косъмчета и обезпечава безпрепятствено бръснене, което дава убеденост.


Важна детайлност
Благодарение  на режещата мощ, на „ самурайските мечове “, както бих описал петте ножа – вие елементарно можете да премахнете и по-дълга брада, без никакво значение дали е гъста, къдрава или просто набола. Закръглените външни пластини и дъговидни ножчета прилягат отмерено върху кожата за безпрепятствено бръснене по цялата повърхнина, даже под брадичката, до момента в който гребеновидното ножче точно улавя дългите косъмчета, чак под челюстта и гърлото за извънредно безпрепятствено и точно бръснене.

Линейният електромотор на новите самобръсначки Panasonic задвижва ножчетата доста бързо, със скорост от 14 000 cpm (цикъла в минута) и непрекъснато висока мощ по време на цялото бръснене, даже при доста гъста брада. Мощността се поддържа от началото до края на бръсненето за висока продуктивност от заран до вечер.


Разликата
В началото подходих към самобръсначката като към елементарен аналогов артикул и даже леко се изненадах, че ще тестваме нещо сходно. В нея обаче нещата са от 21-и век и тя много се разграничава от останалите съперници на пазара.      Сензорът за бръснене, с който тя разполага автоматизирано регистрира плътността на брадата и надлежно контролира мощността на бръснене. В същото време гладките плъзгачи оказват помощ на ножчетата да се плъзгат върху кожата, като понижават триенето. Резултатът: релаксирана кожа и бръснене без стрес.  Освен упоменатото до тук – самобръсначката се зарежда доста бързо. Благодарение на батерията и специфичната станция това може да стане за под един час. След това пък сами можете да следите равнището на заряд от  екрана, който изобразява проценти.


Ето какво в резюме предлага ES-LV9Q Multi-Flex 5-D глава;Режеща система с 5 ножчета, с ново гребеновидно ножчемЗадвижване от линеен електромотор с 14 000 cpm (цикъла в минута);Сензор за бръснене;Гладък плъзгач;Многофункционални дъговидни ножчета;Остро ножче на тримера под ъгъл 45°;Повдигащ се тример;Мокро бръснене/Сухо бръснене/Бръснене с пяна;Светодиодна индикация;Функция за интелигентно заключване;Зареждане за 1 час;42 минути работа;С железно тяло, оборудвано с почистващо приспособление.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР