Това мнение изрази в ефира на bTV заместник-председателят на ДСБ

...
Това мнение изрази в ефира на bTV заместник-председателят на ДСБ
Коментари Харесай

Кристина Петкова, ДСБ: Няма как кметът на София да носи вина за с...

Това мнение изрази в ефира на bTV заместник-председателят на ДСБ Кристина Петкова по отношение на кървавото меле в центъра на София през вчерашния ден.

 

" Това, на което станахме очевидци през вчерашния ден, е неприемливо на всевъзможни равнища, в това число на човешко. Бях тръгнала с щерка ми към митинга, само че видях фрагментите и реших, че няма по какъв начин да я заведа там ", уточни тя.

По думите й е несериозно да се търси отговорност от различен, друг от вътрешния министър.

 

" Разчитам на доблестта на Борислав Михайлов. На това, че ще има очи и задоволително храброст да се яви на чуване в спортната парламентарна комисия в сряда ", сподели още Петкова.

 

" Искам да поздравя премиера акад. Денков за неговата безусловно навременна реакция, тъй като отрасловият зам.-министър беше уволнен в точния момент. Нека да не спекулираме - ние стоим на нашата позиция. Всички знаем каква стъпка обратно сме дали в името на това евроатлантическо държавно управление, което, макар всичките си дефицити, е безалтернативно. Имаме бюджет да одобряваме, има работа за извършване. Тази страна две години се ръководи през служебните държавни управления на президента - ние всеки ден гасим пожари. Това стои в основата на компромисите, които ние сме създали. Цената на компромисите е висока, само че си заслужава ", акцентира зам.-председателят на ДСБ.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР