Това мнение изрази пред Нова телевизия журналистът от Капитал Йово

...
Това мнение изрази пред Нова телевизия журналистът от Капитал Йово
Коментари Харесай

Йово Николов: Хора като Мартин Божанов - Нотариуса имат много пре...

Това мнение изрази пред Нова телевизия журналистът от „ Капитал ” Йово Николов във връзка показното ликвидиране в София от сряда вечерта.

 

Според него има задоволително обстоятелства по изказванието на шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев, съгласно което убитият е обвързван с 200 измами.

 

„ Божанов е разследван още през 2004 година, дружно с същински нотариус, чиито права са отнемани на няколко пъти. Този човек има минало и то не е незнайно на органите. В същото време той е имал самочувствието, че владее всички механизми за въздействие върху съда ”, означи Николов.

„ В „ Капитал ” предходната година беше направено следствие за хората, които са в обкръжението на въпросния човек и работят с него. Има трима-четирима юристи, които са забъркани в други покупко-продажби ”, акцентира журналистът.

 

По думите му по-страшното, че тези хора са влияели и са заплашвали съдии, както журналистът на Нова телевизия Мариета Николова заяви. „ Въпреки че тези съдии са подавали сигнали до Министерство на вътрешните работи и ГДБОП, институциите не са взели безусловно никакви ограничения ”, разяснява Йово Николов. Той посочи, че точно такава паралелна власт е причина хората в България да не имат вяра на правосъдната система.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР