Това ми напомня за въпроса на Хауърд Стърн. Кажете ми,

...
Това ми напомня за въпроса на Хауърд Стърн. Кажете ми,
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер: Раят не съществува. Няма да се видим никога повече

" Това ми припомня за въпроса на Хауърд Стърн. " Кажете ми, губернаторе, какво ще стане с нас, когато умрем? " Отговорих: " Нищо. Вие сте на 6 фута подземен. Всеки, който ви каже нещо друго, е ш--ан измамник ", споделя той. " Казах: Не знаем какво се случва с душата и всички тези духовни неща, в които не съм специалист, само че знам, че в телата, както се виждаме в този момент, няма да се забележим в никакъв случай повече ", продължава Шварценегер.

Макар че някогашният културист прибавя, че гибелта е тематика, която не му е приятна, той споделя, че в съзнанието му Раят е " фикция ". " Когато хората приказват за " Ще ги видя още веднъж в Рая ", това звучи толкоз добре, само че действителността е, че няма да се забележим още веднъж, откакто си отидем. Това е тъжната част. Знам, че хората се усещат удобно със гибелта, само че аз не съм по този начин ", споделя той.

Разкривайки, че през последните към 20 години е изгубил " 15 другари " от бодибилдинг промишлеността, Шварценегер споделя, че е дал ново определение на Рая: " За мен Раят е мястото, където слагам човек, който обичам мощно, който е благ, великодушен, който е трансформирал живота ми и живота на други хора ", сподели той.

" Държим ги на едно място в главата си, сходно на първия ред, на който са всички ваши другари. И постоянно изпитваш положително възприятие, когато се сетиш за тях. "

Очаква се някогашният губернатор на Калифорния да опише искрено за тестванията и премеждията си в нов документален филм в три елементи, който е със заглавие " Arnold " и ще стартира да се излъчва в Netflix в сряда. Според формалния синопсис документалната поредност " споделя за пътуването на Арнолд Шварценегер от австрийската провинция до най-високите етажи на американската фантазия " и съдържа изявленията с Шварценегер, както и с " другари, врагове, звезди и наблюдаващи ", написа БГНЕС.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР