Това лято светът ще бъде завладян от Летните Олимпийски игри,

...
Това лято светът ще бъде завладян от Летните Олимпийски игри,
Коментари Харесай

Какво е нужно, за да участваш на Летните Олимпийски игри

Това лято светът ще бъде превзет от Летните Олимпийски игри, които ще се проведат в Париж. А спортистите, които ще вземат присъединяване в тях, са в трескава подготовка.
 Emily in Paris и по какъв начин героинята на Лили Колинс популяризира Олимпийски игри в Париж през 2024 година
Емили се замесва и в Олимпийските игри

Как Лили Колинс се включи в реклама на игрите

Всъщност постоянно ни е било забавно по какъв начин протича подготовката на един състезател, които ще се състезава на Олимпийски игри, а от документалната поредица на Warner Bros. Discovery -  " Олимпийски игри - в гонене на славата " , ще можем да разберем.

Тя ще бъде формирана от седем епизода, които ще ни разкрият върховете, спадовете и премеждията, през които шестима спортисти минават, с цел да се приготвят за Олимпиадата.

" Олимпийски игри - в гонене на славата " ще ни срещне с Карстен Вархолм  (световен рекордьор на 400 м с трудности и сегашен олимпийски шампион), Яня Гарнбрет (настояща и първа в историята олимпийска шампионка по спортно катерене), Мено ван Хорп (брейк), който ще се състезава в първото в историята на този спорт олимпийско съревнование.

Сред спортистите, на които ще бъде обърнато внимание, са и Дина Ашър-Смит (спринтьорка), Петер Саган (колоездене) и Вахине Фиеро (сърф). Премиерата на  " Олимпийски игри - в гонене на славата " е на 24 януари от 23 ч. по Eurosport.
 Лора Христова след трите златни медала по летен биатлон
Три златни медала по-късно – защо мечтае биатлонистката Лора Христова

Лора ни споделя за любовта си към спорта, за мотивацията и сложните моменти и какво се изисква, с цел да спечелиш златен орден за България

Освен това, до 1 февруари клиентите на Eurosport App ще могат да гледат на живо Зимните юношески олимпийски игри в Гангуон, Южна Корея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР