Това лято може да не протече точно по план за

...
Това лято може да не протече точно по план за
Коментари Харесай

Ще станат ли Хари и Меган новите Кардашиян

Това лято може да не протече тъкмо по проект за принц Хари и Меган Маркъл , само че двамата съумяха да създадат един същински огромен удар, който ще предначертае огромна част от близкото им бъдеще. Двамата подписаха мултимилионна договорка с Netflix за продуциране на наличие, което към този момент нямаме самообладание да види бял свят.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Netflix и договорката им с платформата
Колко ще вземат Меган и Хари от Netflix

Тепърва ще научаваме детайлности

Особени детайлности към контракта и това какво тъкмо да чакаме от херцога и херцогинята на Съсекс към момента не са оповестени публично, само че съмненията в тази тенденция не стопират. А следващото е много забавно и несъмнено заслужава внимание.

Според последната информация в английските медии, Хари и Меган са дали единодушието си да вземат участие в риалити предаване по Netflix. За да се реализира то, цялостен екип с няколко камери ще ги следва по петите в продължение на три месеца.
 Снимка 480434

Целта на този опит е да покажат на хората по какъв начин живеят в действителност , а акцентът ще бъде върху всички благотворителни дела, с които се занимават в сегашния миг - както в Съединени американски щати, по този начин и в международен мащаб, предава The Sun.

Разбира се, не чакаме нещо в жанр семейство Кардашиян, където на напред във времето са пикантериите и фамилните кавги, а по-скоро продукция, която да даде опция на херцога и херцогинята на Кеймбридж да кажат всичко, което желаят. И да го създадат по допустимо най-непринудения метод.

на Сеп 24, 2020 в 12:07 PDT

Риалитито ще помогне на Хари и на Меган да се отърсят от предишното си на кралски особи и да изградят облиците, които желаят да имат след Мегзит - на хора като всички нас, които обаче са приели драговолно задачата да трансформират света към по-добро .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР