Това лято може да е много по-неприятно за британските туристи,

...
Това лято може да е много по-неприятно за британските туристи,
Коментари Харесай

И Гърция не иска британски туристи през лятото

Това лято може да е доста по-неприятно за английските туристи, които са подготвени за лятна отмора в топлите точки на Европа. Огромният брой на пътуващи британци е предиздвикало от ден на ден страни да изразят отрицателно, само че искрено мнение и да помолят тъкмо този тип посетители да стои по-далече от тях.

Гърция е следващата страна, която се включва към други протестиращи местоположения, като Тенерифе, Лансароте, Майорка и Менорка.

По информация на France24, триумфът на туристическата промишленост затруднява локалните гърци с растящата цена на парцелите. Скокът е с към 40% и това трансформира Гърция в страната с най-скъпи парцели в Европейски Съюз.

Атиняните публично са поискали да се постави завършек на свръх-туризмът,

рисувайки " благи " послания против евентуалните посетители.

Гърците желаят да изгонят туристите с вярата, че ще понижат цените на парцелите. Мнозина желаят да прогонят туристите и хипстърите, както и да прекратят партньорствата с Airbnb. Южната ни съседка е стартирала разнообразни " безвъзмездни " едноседмични почивки за към 25 хиляди туристи, основно британци, които предходната година са били на остров Родос. Това е форма на отплата в по този начин наречената " Седмица на Родос ".

Британците са сигурни, че Испания ще страда от решението си и наложените ограничения против самите тях.

Няма хотелиер в посочените страни, който да не е патил от пословичната английска туристическа просвета, само че доста малко от жителите на острова са решили, че ще почиват в личната си татковина. Отчаяните опити на летните дестинации най-вероятно няма да имат необикновен триумф.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР