Това лято май ще е по-вълнуващо за Светлана Гущерова, ако

...
Това лято май ще е по-вълнуващо за Светлана Гущерова, ако
Коментари Харесай

Светлана Гущерова крие голяма новина

Това лято май ще е по-вълнуващо за Светлана Гущерова, в случай че се доверим на последните клюки за нея, съгласно които тя още веднъж е бременна и скоро ще подари мъжа си Христиан с четвърто дете.

Ако погледнете фотосите на русокоската в профила й, няма да се усъмните в това, най-малко към този момент, само че ще забележите, че на доста от фрагментите тя е прикрила точно коремчето си, или пък се е снимала единствено в непосредствен проект.

Известно е, че от години Светлана Гущерова се съветва с астролог за значимите моменти и стъпки в живота си, тъй че евентуално и в този случай се е управлявала по звездите.

Да не забравяме също, че в началото на годината тя лежа няколко дни в болница, само че без да прецизира повода, само че пък на фрагментите бе усмихната до уши, което издава, че е било по прекрасен мотив. Освен това нейният добър другар Азис малко по-късно пусна видео от кабинета на гинеколога Веселин Дяволов от " Майчин дом ", при който именно милионерската брачна половинка се довери за предходните си 3 бременности.

Семейство Гущерови имат три деца – Анелия-Добромира, Добромир и Кристиан-Валентин и по всичко наподобява, че скоро е допустимо да станат още по-многолюдни

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР