Това лято колите на Google Street View ще пътуват отново

...
Това лято колите на Google Street View ще пътуват отново
Коментари Харесай

Колите на Google Street View отново ще снимат в България

Това лято колите на Гугъл Street View ще пътуват още веднъж през България, с цел да актуализират локалните данни в Гугъл Maps, оповестиха от офиса на компанията в България.

Обиколката ще стартира на 25 юни и ще продължи към 2 месеца.

Този път колите на Street View ще се концентрират върху приемане на по-актуална информация за свързването на пътища сред градовете, написа в известието на Google.

Street View е известна функционалност на Гугъл Maps, която е налична в над 85 страни по света, както и в елементи от Арктика и Антарктида. Чрез нея хората могат да гледат 360 градуса графични изображения на разнообразни улици и детайли на културното и национално завещание. Достъпни са и в Гугъл Earth и Гугъл Maps за мобилни устройства.

Street View е налична в България от 2013 година насам и се актуализира постоянно.

Гугъл поставя огромни старания, с цел да отбрани неприкосновеността на персоналния живот, като в същото време разрешава на всички консуматори да се възползват от Street View, твърдят от компанията.

Преди всяко издание на събраните изображения се прави обработката със специфична технология. Тя замъглява лицата на хората и регистрационните номера на колите, тъй че те да не могат да бъдат разпознати, като по този метод пази неприкосновеността на персоналния живот. Street View разполага с спомагателна функционалност за унищожаване на изображения. Потребителите могат да употребяват бутона " Подаване на сигнал за проблем " в долния десен ъгъл на всяко изображение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР