Това лято Филип Морис България ще даде възможност на 15

...
Това лято Филип Морис България ще даде възможност на 15
Коментари Харесай

Във Филип Морис България изграждаме лидерите на бъдещето

Това лято Филип Морис България ще даде опция на 15 млади българи да придобият действителен професионален опит в тримесечен заплатен стаж от юли до септември. Мултинационалната компания, която минава през огромна промяна, изпълнявайки своята визия за бъдеще без пушек, тази година навършва 15 години в България и ще отпразнува годишнината си, осигурявайки опция на за старт в кариерата на 15 български студенти.

Компанията към този момент има опит с предходни стажантски стратегии, с помощта на които завършващи студенти освен са стартирали кариерата си в офиса в София, само че и са траяли към този момент като пълноценна част от екипа в България.
Поли Нинова, началник търговски отдел във Филип Морис България:
" Във Филип Морис България имаме упоритостта да изградим водачите на бъдещето "

 Снимка: Филип Морис

Как сходни стратегии съгласно вас оказват помощ на бизнеса в България?

Бизнесът в България има потребност от млади, амбициозни и умеещи хора, тъй че няма по какъв начин тези стратегии да не са потребни както за бизнеса, по този начин и за участниците в програмата. Чрез тези стратегии ние откриваме и развиваме лидерски качества в нашите чиновници, които са ментори на младите стажанти. Това е извънредно значимо за нас, тъй като във Филип Морис България ние имаме упоритостта да изградим водачите на бъдещето.

Ако опитате за момент да влезете в кожата на младеж, на който занапред му следва да направи първите си стъпки в професионална среда, какво е нещото, което най-вече би ви впечатлило във Филип Морис България?

Мисля, че динамичността, актуалната визия, която всеки от чиновниците на компанията внася в своята функционалност и желанието нещата да се случват. Лоялност, висока мотивация и персонална упоритост и предпочитание за триумф, така наречен " драйв " - това сме ние, чиновниците на Филип Морис България.

Какво си спомняте за началото на личната си кариера - какви бяха компликациите и страховете ви, и по какъв начин ги преодоляхте? Кой ви оказа помощ в този развой?

Моята кариера стартира доста рано и още не бях задоволително зряла, с цел да изпитвам боязън. Младите хора са доста адаптивни, открити и с положителни информационни умения - това е ключът към триумфа за мен. Можеш ли да общуваш добре, то ти си към този момент на 90% сполучлив. Затова съм уверена, че те идват подготвени за това, което им следва. За да са по-спокойни, е значимо да има ясна стратегия за нахлуване и образование, действителни планове, в които да вземат участие интензивно и да получават опит и познания и изясненост за упования резултат. Менторът - индивидът, към който да се обръщат при потребност, също е доста значима част от плавното прекосяване през новостите и непознатите неща. А всичко това е обезпечено при нас на чудесно равнище.

Какво бихте споделили на по-младата си версия от позицията на човек с дълга и сполучлива кариера през днешния ден?

Работата е значима част от живота - правете я на драго сърце и усмивка на уста. Ако това не е реалност - просто я сменете.

На 15 млади души им следва да влязат в бизнес, който минава през сериозна промяна - какви са качествата, които са им нужни, с цел да се оправят с това предизвикателство?

Желание, положително отношение, положителни информационни качества, умения за интензивно слушане с схващане - това е. Другото от нас. Очакваме ви!

Материалът се разгласява с поддръжката на Филип Морис България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР