Това лято Александра Богданска буквално е на почивка всяка седмица.

...
Това лято Александра Богданска буквално е на почивка всяка седмица.
Коментари Харесай

Нов мъж в живота на Александра Богданска: Моделката бързо забрави за Петканов

Това лято Александра Богданска безусловно е на отмора всяка седмица. След раздялата с Даниел Петканов красивата моделка запълва всяка свободна минута с пътувания до разнообразни места и с разнообразни хора.

Виж още: Все попадат на несъответствуващи: Известните БГ мацки, които намират любовта по доста пъти

 В средата на юни месец, когато беше следващото ѝ за последните месеци пътешестване в Гърция, тя получи като изненада непосредствено пратка във вилата с 1001 рози. Самата тя показа, че не знае от кого е този толкоз благ подарък с картичка без име, само че въпреки всичко му благодари и би се радвала един да разбере.

Виж още: Става рисково: Сандев предложения Стела... да се изкъпят дружно! Двамата - на сантиментална среща

Покрай обтегнатите връзки с Петканов инфлуенсърката показа, че е претърпяла в действителност мъчно всичко протичащо се. Съвсем неотдавна тя даже изясни, че не е подготвена за нов мъж, а и мъчно би приела обстоятелството, че Лудият кореспондент има нова жена, която спи в леглото ѝ.

Виж още: Целулит, паласки, тежък грим: Андреа се разкърши на плажа, а Instagram филтъра се издаде брутално

Е, нещата очевидно много бързо се трансформират, тъй като преди броени часове родната хубавица пусна видео от непозната първокласна кола, в която държи голям букет с красиви цветя. Явно новата обич към този момент е в живота ѝ. Ето по какъв начин бързо се претърпява бракоразвод.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР