Това лицемерие трябва да приключи. ДПС е част от парламентарното

...
Това лицемерие трябва да приключи. ДПС е част от парламентарното
Коментари Харесай

Пеевски: ПП трябва да го преживеят, МВнР е на ГЕРБ

Това двуличие би трябвало да завърши. Движение за права и свободи е част от парламентарното болшинство. Виждаме се в моя кабинет, вървя в кабинета на Петков, в този на Борисов вървим – ние по през целия ден сме дружно.


Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Кой им избавя тук нещата като има проблеми с другите партии - аз им ги избавям. Стига толкоз, ние работим дружно ”, безапелационен бе Пеевски, след което още веднъж напомни, че Движение за права и свободи не желае присъединяване в кабинета с министри.

" Имали сме оферти за министри, за заместник-министри. Министърът на земеделието предложения наша депутатка за заместник-министър, с цел да оправи проблемите в бранша, ние и това отказахме ", разгласи Пеевски.

Делян Пеевски акцентира, че по тематиката за държавното управление и ротацията би трябвало да се схващат ГЕРБ и ПП-ДБ, само че все пак изрази мнение.

" Нелогично е поради един министър, в тази ситуация на външните работи, да не се случи ротацията. Политическа партия би трябвало да го преживеят, че са го записали, че няма да получат това министерско място. Борисов, като водач на ГЕРБ, може да реши какъв да е министър. Ако той реши Мария Габриел ще е министър председател и външен министър. Ако той реши различен претендент, ще го постави. Това министерство е на ГЕРБ ”, разяснява Пеевски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР