Това лице подвежда и успява да измами ръководствата на университети,

...
Това лице подвежда и успява да измами ръководствата на университети,
Коментари Харесай

Пазете Се! Нагла Измамничка Се Подвизава Като Шеф На Кабинета На Мая Манолова!

Това лице подвежда и съумява да измами управленията на университети, държавни институции и огромни компании, сподели омбудсманът Мая Манолова.

„ Казвам го, тъй като през вчерашния ден се завихри огромен скандал с управлението на столична болница, пред което това лице се беше показало за шефката на моя кабинет, държало се по възмутителен метод и желало невъзможни неща ", изясни Манолова, представена от " Фокус ".

" Искам да кажа, че Полина Стоянова, която е шефът на кабинета ми, не звъни по телефони и не е нагла, дори в противен случай – тя е един от най-възпитаните хора, които познавам ”, означи още Манолова и посочи, че са подавани тъжби до полицията за това лице да бъде респектирано, разпознато и осъдено.

„ Днес съм поискала среща и с вътрешния министър, с цел да го помоля за повече ангажираност, тъй като е безсрамие тази машинация да продължава повече от една година. Това е нещо като случая с Александър-Спас.

Ще е хубаво всички жители да бъдат осведомени за това, тъй като позволявам, че доста институции от стеснение по този начин и не са ме уведомили за вредите, които са претърпели вследствие на тези дейности “, изясни Манолова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР