Това ли ще е новият Бохемска рапсодия? Този въпрос витае

...
Това ли ще е новият Бохемска рапсодия? Този въпрос витае
Коментари Харесай

Изненадващ ли е актьорът, който ще изиграе Майкъл Джексън

Това ли ще е новият " Бохемска рапсодия "? Този въпрос витае във въздуха от предходната седмица, когато стана ясно, че се готви биографичен филм за Майкъл Джексън, а продуцент ще е Греъм Кинг - същият, който направи и кино лентата за Фреди Меркюри.
 Michael, Антоан Фукуа, Греъм Кинг и игралният филм за Майкъл Джексън
И Краля на попа ще бъде почетен с филм

Какво да чакаме от документалния филм за Майкъл Джексън

Много неща сочат точно в тази посока. След името на Кинг идва и фактът, че семейство Джаксън също ще са продуценти, което пък значи, че Michael ще може да разчита на целия музикален азбучник на починалия Крал на попа.

И откакто предходната седмица разбрахме, че на режисьорския стол ще седне Антоан Фукуа, в този момент получаваме отговор на различен огромен въпрос - кой ще влезе в ролята на Майкъл Джексън. И това ще е Джафар Джексън.
 Джафар с вуйна си ЛаТоя Джексън

Джафар с вуйна си ЛаТоя Джексън

Не, не става дума за съвпадане във семействата - 26-годишният Джафар е наследник на Джермейн Джексън, брат на Майкъл и един от членовете на именитите Jackson Five, от където стартира професионалния път на Майкъл.

Джафар е създател на песни и артист, тъй че ролята надали би трябвало да го затрудни. По-трудната част ще е да показа по-противоречиви моменти от живота на чичо си като обвиняванията в педофилия и гибелта от сърдечен удар в резултат на коктейл от успокоителни, оповестяват Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР