Това ли е новата приятелка на Азис?! Въпросът си задават

...
Това ли е новата приятелка на Азис?! Въпросът си задават
Коментари Харесай

Месеци след като призна, че има връзка: Това ли е тайната приятелка на Азис?!

Това ли е новата другарка на Азис?! Въпросът си задават всички след папарашките фотоси на Краля на чалгата с непозната и красива дама в центъра на столицата. Двамата бяха облечени в черно и се движеха компактно един до различен като избраха да влязат в безценен испански хранителен магазин.

В него дамата си избра буркан с кисели краставички, а Азис беше надалеч по-разточителен като заложи на обичаните си лакомства. След това двамата излязоха, бъбрейки радостно и се насочиха в незнайна посока.



Дали това е гаджето на артиста, или е просто негова приятелка, още не е ясно, само че я виждаме за сефте. Помним, че през май Азис разкри обществено, че има обичан, който обаче беше мъж, тъй като говореше за него в мъжки жанр. А и сподели, че е на 50 години, което не ни се има вяра за дамата от фотото.

" Смятате ли, че аз, който съм на 44 и моят човек, който е на 50, ще хукнем да купонясваме и забавляваме в нощни заведения?! Хайде малко по-сериозно! Имаме си надалеч по-приятни удоволствия ", смигна тогава Азис.

Той постоянно е признавал, че харесва представители и на двата пола, което не приема за нищо скандално или неправилно. " Мислил съм доста по въпроса преди години и стигнах до извода, че с моите влюбвания, без значение в кого са, не изваждам око някому и не пакостя. Така че никой не го интересува какво върша ", сподели артистът.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР