Това ли е началото на края между Лена Бориславова и

...
Това ли е началото на края между Лена Бориславова и
Коментари Харесай

Това ли е началото на края: Миро поиска от Лена това, което тя не желае да му даде!

Това ли е началото на края сред Лена Бориславова и Мирослав Иванов, питат се техни близки и познати. При все, че връзката на двамата годеници висеше на косъм преди година с цирковете към аферата на Лена и Кирил Петков, към момента е знамение, че са още дружно.

Но по-късно, което е изискал Миро, бъдещето им като двойка е под въпрос. Близки до Иванов разкриха, че той е помолил Лена да имат дете. Толкова бил вманиачен по нея и се боял да не я изгуби, че желал час по-скоро да я забремени, с цел да се трансфорат в същинско семейство.

Всичко щеше да е прелестно, в случай че Бориславова искаше да ражда, само че... уви. Лена освен нямала такива планове, само че останала в потрес от предлагането на годеника си. Още повече, че и двамата са в листите за депутати на следващите избори с дата 2 април.

" Явно Миро се опасява доста да не я изпусне и да не стане отново някоя " спойка " като с премиерчето преди година. Защото тогава към този момент май няма да има връщане обратно. Лошото е, че с Лена не са на една вълна. Тя е млада, живее й се, развива й се, не й е до бременности и бебета ", разясняват източниците.

Иванов даже споделил с родителите си, че желае женитба и дете, а те го гледали скептично. Възрастните хора още нямали доверие на Бориславова след изцепките по медиите и не го криели.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР