„Това кухо самочувствие на премиера не ви ли идва малко

...
„Това кухо самочувствие на премиера не ви ли идва малко
Коментари Харесай

Делян Добрев: Премиерът е кухо самочувствие, докато държавата се тресе


„ Това кухо самочувствие на премиера не ви ли идва малко допълнително. Държавата се тресе от най разнообразни проблеми, а ръководещи си мислят, че ръководят все едно няма метод тя да бъде ръководена по-добре “, съобщи членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Делян Добрев в „ Лице в лице “.

„ Тези проблеми стартираха още май месец предходната година, когато господин Кирил Петков беше министър на стопанската система и най-големите проблеми оттогава до в този момент са в областта на стопанската система, тъй като още юни месец предходната година тока на цената на тока се усили двойно. А ние слушаме непрестанно: „ Виновни са ГЕРБ, отговорно е интернационалното състояние, отговорна е войната “. Войната е занапред, а проблемите са от май месец предходната година, когато и Кирил Петков и Асен Василев бяха министри още тогава “, сподели Добрев.

„ Всички работодателски организации, нека не ми се разсърдят, само че те поддържат държавното управление. Те не трябва да влизат в спор с властта, тъй като тя ще спре да ги приема. Ако не беше тази среща през вчерашния ден, на която да отидат и да се изреват обезщетенията щяха да свършат в края на този месец. То не че в този момент някаква работа правят тези обезщетения, само че всички тези проблеми не започнаха преди 100 дни “, счита Добрев.

Според него „ във всички дейности на държавното управление прозират корупционни ползи “. По думите му от Плана за възобновяване са извадени доста планове и „ в него няма газ “, а „ с изключение на акумулатори друго не се вижда “.

Такива решения с акумулатори се употребяват в доста малко страни като в Австралия за решаването на характерни проблеми с електрическата мрежа, защото са прекомерно скъпи, сподели Добрев.

Добрев попита министъра на финансите Асен Василев дали представител на съответна компания е взела участие в договарянията в Министерство на финансите и тя е упорствала да се сложат акумулатори в Плана за възобновяване.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР