Това коментира в ефира на Нова тв политологът Любомир Стефанов. Ние

...
Това коментира в ефира на Нова тв политологът Любомир Стефанов. Ние
Коментари Харесай

Политолог: Ако политиците пак се провалят, вакуума ще се изпълни с чудовища и ще има драматични последици

Това разяснява в ефира на Нова тв политологът Любомир Стефанов. 

Ние в този момент не виждаме хрумвания, а нападки. Избирателите се объркват по този начин. Политиката не е като Худини да доставя тук и незабавно някакви вълшебен резултати, само че тя би трябвало да показва прагматични решения. Гражданите в неделя за трети път ще покажат какво чакат да се случи. Проблемите всички ги знаем, разяснява той.

Общо взето платформите на партиите се припокриват. И отсам идва объркването на гласоподавателя - той се чуди по какъв начин като са им сложени картите на масата, като имат сходни цели, не могат да седнат и да беседват, за какво не могат да създадат устойчиво държавно управление. И се оказва, че цялото говорене преди изборите е било за предизборни цели. Ама чакайте малко - ние в спектакъл ли играем или с политика ще се занимаваме? Нали цялото общество чака решения, а не спектакъл. Ако желаеме спектакъл, то има къде-къде по-добри актьори, които заслужават парите и времето ни, разяснява той.

Ако политиците не стартират да си приказват, в случай че не с е схванат, този вакуум ще се извърши с чудовища. Това е неизбежно и този разкош не можем да си го позволим, тъй като ще бъде с трагични последствия. Има една работа да се свърши и би трябвало да се свърши, това е. Стига с това говорене, разяснява той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР