Това коментира в ефира на Нова тв политологът Христо Панчугов.Големият

...
Това коментира в ефира на Нова тв политологът Христо Панчугов.Големият
Коментари Харесай

Политолог: Интересно ще е каква ще е избирателната активност и дали можем да изберем президент на първи тур

Това разяснява в ефира на Нова тв политологът Христо Панчугов.

Големият въпрос е дали можем да забележим президеннт, определен още на първи тур. Това по-скоро ми се коства необикновено. Оттам-нататък явна е разликата сред претендента за президент на Демократична България и поддръжката за самата Демократична България. Лозан Панов върви много по-ниско в поддръжката по отношение на самата Демократична България. В този смисъл тук има нещо сбъркано, разяснява той. 

Очакваното харесване за Кирил Петков и Асен Василев също стартира да се намалява от ден на ден и повече. Т.е. това повдига въпроса за мотивацията за гласоподаване на тези избори, за това дали ще забележим висока изборна интензивност или високите упования на гласоподавателите ще се проявят към негласуване, уточни политологът.

Интересно е, че не малко хора декларират, че ще гласоподават, само че още не са избрали за кого. Това също би било забавно за следене в идващите седмици по време на акцията. Т.е. акцията ще е забавна до поледно и ще води до разбърквания на гласовете до последно и към този момент зависи от политическите играчи да намерят правилния метод към своите гласоподаватели, разяснява той. 

Но за жалост не виждаме това, а в противен случай - виждаме едни политици, които са вдигнали ръце от акцията, което мен същински ме изненадва в тази обстановка, уточни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР