Това коментира в ефира на Нова тв Боян Расате по

...
Това коментира в ефира на Нова тв Боян Расате по
Коментари Харесай

Виктор Николаев изгони Расате от студиото

Това разяснява в ефира на Нова тв Боян Расате във връзка обвиняванията, че той дружно с група мъже е нахлул в столичен офис на ЛГБТИ, където е обърнал всичко с краката нагоре, а една жена е била ударена в лицето. 

Аз не съм на разпит в това студио. Ще давам отговор единствено на въпросите, на които преценява. Няма да кажа нещо, с което да се обвиня и да бъде употребявано против мен, настоя Расате. 

Не, не съм взел участие в това, добави той.

Вие като че ли сте ме извикали тука на приятелски съд, както едно време се правеше или на инквизиция. Опитайте се да разберете какво се случва в такива офиси. Вие ги рекламирате, развика се Расате на водещите.

Напуснете студиото!,призова го Виктор Николаев. 

Много сте обикновени и се излагате пред хората, отговори му Расате. 

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди  4  1(преди 5 минути) Рейтинг: 725 | Одобрение: 80 ами тези медии популяризират хомото - тяхните работи са си техни и мен не ме интересува кой къде на по кое време го поставя единствено да не се рекламират  zorkooko  0  5(преди 14 минути) Рейтинг: 33861 | Одобрение: -18709 дейностите на този паляк, припомнят митинга на Росенец, проведен от Демократична България и едни други паляци... единствено че протестиращите викаха, напъваха и бутаха да пробият блокадата, а по-късно единствено се разходиха без да чупят и трошат, и това беше целия цирк, малко звук за нищо.  1  5(преди 40 минути) Рейтинг: 19436 | Одобрение: 1921 Този уличник за какво не счупи маси и лавици в някой съд? Нека има правдивост!Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР