Това коментира в ефира на бТВ вътрешния министър Бойко Рашков.Имаме

...
Това коментира в ефира на бТВ вътрешния министър Бойко Рашков.Имаме
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Имаме много сигнали за купуване на гласове от страна на ГЕРБ и ДПС

Това разяснява в ефира на бТВ вътрешния министър Бойко Рашков.

Имаме арестуван жител в Кирково и опасност против различен тамошен жител. Заплахата е, че индивида би трябвало да гласоподава за Движение за права и свободи, другояче ще има последствия. Заплахите или пък принудата са най-различни, разяснява той.

Те са толкоз разнородни, че не мога да ги обобщя и опиша. И някои наши политици дотам са се специализирали, че българския жител е под напън да гласоподава за избрана партия, добави той.

На предходните избори общото мнение е, че е свален престъпния избор с към 30%. А ние в Министерство на вътрешните работи сме уверени, че това нен е целия размер с престъпна престъпност, обвързвана с провежданет,о на изборите. И не инцидентно рецензиите, които получихме след 14 юли идват основно от тези две партии, тъй като там въздействието на органите на Министерство на вътрешните работи по силата на закона оказа най-силно въздействие, т.е. да понижим престъпния избор, добави министърът. 

Обвиненията на Мустафа Карадайъ, че сме унижавали гласоподаватели на Движение за права и свободи, са безусловно безпредметни. Многократно съм се обръщал към Движение за права и свободи, в случай че има такива данни, да ги предадат във вътрешното министерство за инспекция или да ги подадат на прокуратурата, на която евентуално имат по-голямо доверие. Но не последва нито едното, нито другото, разяснява Рашков. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР