Това коментира в ефира на bTV Димитър Карагегов от неправителствената

...
Това коментира в ефира на bTV Димитър Карагегов от неправителствената
Коментари Харесай

Трагедията Е Неописуема, Това Преобръща Всичко! Ето От Какво Е Загинал Калоян! Всички Са Застрашени

Това разяснява в ефира на bTV Димитър Карагегов от неправителствената организация Българското либертарианско общество (БЛО) във връзка случая с 18-годишен юноша, който преби здравна сестра в „ Пирогов ”, избяга от болничното заведение, а по-късно беше открит мъртъв. Според проверяващите най-вероятно Калоян Милев се е самоубил, само че родителите считат, че е бил хвърлен и настояват, че бил под въздействието на фракция.

Според лекарите след кръвен тест е станало ясно, че той е употребявал марихуана. Карагегов обаче акцентира, че следите от канабис оставят с месеци и не е ясно по кое време той е употребявал.

„ Със сигурност не става дума за корист с марихуана. Това е нов феномен. Става дума за ново потомство опиати, синтезирани единствено седмици или дни по-рано. Изпращат се в целия свят, тъй като не са неразрешени към момента ”, сподели още той.

По думите му в тази ситуация става дума за новия стимулант флака, който БЛО към този момент е засичала у нас. Карагегов изясни, че флака се взема вместо амфетамини, които се хващат с тест на урина. Новият стимулант обаче не може да бъде засечен, защото няма създадени проби за него, а науката и институциите изоставят зад китайските лаборанти, разработващи дизайнерската дрога.

Освен това се използва и синтетичен канабис, който съставлява бял прахуляк. Той е на ниска цена, само че води до пагубни провали на нервната система, тъй че вкарва в гибелен риск всеки, който го приема.

" Нашата страна има мракобесни закони във връзка с опиатите, бюрокрацията е огромна - няма институция в страната, която може да помогне на този юноша ", сподели още Карагегов.

Вчера и бащата на умрялото момче - Иван Милев, съобщи, че не счита, че марихуана е довела сина му до това положение. Напоследък младежът доста се е трансформирал, изключително в последните няколко дни, когато почнал да приказва, че той е определеният и че го чакат златни колесници в небето. Затова и родителите считат, че е попаднал в фракция и някой го е хвърлил от постройката, пред която беше открит. Засега няма никакво удостоверение на тази версия.

Състоянието на пребитата здравна сестра се усъвършенства постепенно, тя претърпя интервенция поради счупвания на носа и скулата и ще се възвръща дълго.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР