Това коментира в ефира на бТВ Даниел Митов, ГЕРБ.Задачата на

...
Това коментира в ефира на бТВ Даниел Митов, ГЕРБ.Задачата на
Коментари Харесай

Даниел Митов: Задачата на Рашков беше една - неговият кръстник да спечели изборите

Това разяснява в ефира на бТВ Даниел Митов, ГЕРБ.

Задачата на Рашков беше единствено една. Неговият патрон, кръстник, както желаете го наречете, да завоюва изборите. Това му беше задачата, нищо друго не са му желали. Затова в последната седмица преди изборите той излезе с някакви мечти и халюцинации, които не се потвърдиха. Например, че Борисов има банка, разяснява той.

Проф. Герджиков беше превъзходен претендент. Направи прелестна акция. Вярно, че потегли малко късно и хората не го разпознаха. Но той беше претендент с брилиантен научен разум, човек, който познава Конституцията и законите и знае какво е да олицетворяваш единството на нацията. Да кажа, че да го схванат по-ясно - да олицетворяваш единството на нацията значи, да бъдеш обединител, разяснява той. 

Така че проф. Анастас Герджиков имаше всички шансове да завоюва. Дали не ни стигна времето, дали поради репресиите и насилието. Дали тъй като на българите им омръзна да вървят да гласоподават всякао седмица, дали композиция от всичко, занапред ще излиза наяве. Но ужасяващо ниската интензивност не дава положителни вероятности за легитимността на новоизбрания президент. Второ  - това е президентът, който от 2016 година е изгубил над 1 млн. гласа. И трето - това е най-слабо подкрепения президент, определен през новата история на България, разяснява той.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР