Това коментира премиерът в оставка Бойко Борисов в живо включване

...
Това коментира премиерът в оставка Бойко Борисов в живо включване
Коментари Харесай

Парадокс: Борисов критикува Трифонов, че използва Фейсбук

Това разяснява министър председателят в оставка Бойко Борисов в живо включване в профила си в обществената мрежа. Парадоксално е този, който напоследък управляваше страната „ онлайн от Facebook “ да подлага на критика Слави Трифонов, че употребява интернет, с цел да разгласи решенията си.

„ Искат да ни хвърлят в безпорядък, при 165 депутати болшинство желаят да се отиде на нови избори след тези, след още десетки милиони изхарчени за избори, които няма да имат потенциал на проведат. Обзаложих се, че Слави Трифонов няма да излезе за министър председател и ще излъже хората, че няма да покаже кабинет, тъй като това са още два месеца шикалкаване “, разяснява още министър-председателят в оставка.

„ Слави Трифонов и Румен Радев играят игра, с цел да държат страната в безпорядък? Има ли по-нормално нещо да излезеш и да кажеш, че считаш, че твоята партия за най-хубавата, да кажеш, че си претендентът за министър председател, с няколко езика, тъй като имаше отпратка в известието, че Антоанета Стефанова знае пет езика. Ами то всичките от нашите знаят езици “, добави Борисов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР