Това коментира председателят на ПГ на „Демократична България“ Христо Иванов

...
Това коментира председателят на ПГ на „Демократична България“ Христо Иванов
Коментари Харесай

Христо Иванов: Питайте Борисов коя е Мата Хари!

Това разяснява ръководителят на ПГ на „ Демократична България “ Христо Иванов след консултациите при президента и добави, че свидетелствата му са извънредно значими.

Що се отнася до новия началник на ЦИК, той съобщи: „ Пролича си, че не е имал никакъв прелиминарен консенсус за избора на ръководител на Централата изборна комисия, което не е добре. Очевидно е, че ГЕРБ не престават със своята тактичност да неодобряват всеки вероятен развой. “

„ Господин Борисов в действителност трансформира самия либерален развой, самата вероятност за осъществяване на избори в пленник за персоналното си оцеляване. Видяхме и метода, по който беше неодобрена работата на Комисията по проверката. Нещо, което не трябва да бъде отминато с безмълвие, тъй като най-сериозното доказателство е, че там се приказваха неща, които ГЕРБ не желаят да бъдат чути. Там се споделят неща, които неведнъж са били говорени “, съобщи Иванов.

Според него те в никакъв случай не са станали предмет на самостоятелна, изчерпателна инспекция от нито една институция.

„ В момента, в който тази фактология още веднъж се появи на повърхността, ГЕРБ проведоха кръчмарска кавга, с цел да запушат опцията тази фактология да се изнесе “, добави Иванов.

По отношение на кандидатурата на Камелия Нейкова за ръководител на ЦИК, ръководителят на ПГ на „ Демократична България “ сподели, ще тя явно дава отговор на формалните качества и на условията за професионализъм, тъй че те са я подкрепили като вероятен излаз на тази обстановка, която е била основана.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР