Това коментира Доналд Тръмп по повод инцидента на снимачната площадка,

...
Това коментира Доналд Тръмп по повод инцидента на снимачната площадка,
Коментари Харесай

Тръмп обвини Болдуин: Той е проблемно момче. Мисля, че сам е заредил пистолета

Това разяснява Доналд Тръмп във връзка случая на снимачната площадка, при който оператор почина. 

Бившият президент на Съединени американски щати се нахвърли против артиста в предаването Saturday Night Live в новия епизод на подкаста на радиоводещия Крис Стигъл, намеквайки, че Болдуин умишлено е умъртвил оператора Халина Хътчинс на снимачната площадка на кино лентата Rust.

Припомняме, че Хътчинс загина, а режисьорът на кино лентата Джоуел Соуза бе ранен, когато Болдуин стреля с реквизитен револвер, зареден с бойни патрони, по време на подготовка на снимачната площадка на 21 октомври. Преди това артистът е получил уверения, че оръжието е безвредно.

" Той е проблематично момче. Има нещо неправилно в него. Наблюдавам го от години. Често се сдърпва с публицисти ", споделя Тръмп, написа plovdiv24.bg. 

" Но в случай че не друго, по какъв начин можеш да вземеш револвер и просто, без значение дали е зареден или не, да го насочиш към някого, който не взе участие във кино лентата. И по-късно ще натиснеш спусъка. Ако на мен ми дадат револвер, сигурно няма да го насоча към някого и да изстрелвам ", пита Тръмп.

" Странно е, че са му дали зареден револвер. А и мисля, че той го е заредил ", споделя още Тръмп.

Разбира се, интернет е засегнат от тези голословни изказвания на Тръмп.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР