Това коментира днес във фейсбук Мая Манолова.Ето как коментира темата:За

...
Това коментира днес във фейсбук Мая Манолова.Ето как коментира темата:За
Коментари Харесай

Манолова: Браво, Рашков! Браво, че бръкна в гнездото с осите

Това разяснява през днешния ден във фейсбук Мая Манолова.

Ето по какъв начин разяснява тематиката:

За наследството на Движение за права и свободи и ГЕРБ и връзките им с кмета, за схемите на източване на обществените пари на общината се описват митове. Легенди, митове, само че сигурно има и уличаващи документи. От 14 години „ няма кой да ни накаже “ е девизът на ръководство на Пазарджик. В сянката му се източиха пари, докара до просешка сопа цялостен град, даже човек заплати с живота си. Дали пък в действителност няма кой да ги накаже? Особено на фона на конференцията на кмета преди малко, на която той оспори правото на държавните органи, в това число на Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи, да го ревизират.

След като му взеха книжката преди два дни, кметът на Пазарджик от през днешния ден ще би трябвало да дава отговор и по други закони. И дали е троянският кон на ГЕРБ и Движение за права и свободи в Пазарджик.

Проверката на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и Национална агенция за приходите през днешния ден се надявам да покаже кой е „ на трапезата “ на публичните поръчки, богато платена с парите на хората от Пазарджик. И докога под дебелата политическа сянка на Движение за права и свободи и ГЕРБ ще се сглобяват болшинства – и такива като това в Пазарджик, само че и цели държавни управления.

Докога ще се раздава безнаказано на Движение за права и свободи и ГЕРБ от парите на българските жители?

Готви се сглобяване на тяхно общо токсично държавно управление. Готви се връщане на бял кон на Борисов, следван от каляската на Движение за права и свободи.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР