Това, което започва като нормален четвъртък, бързо се превръща в,

...
Това, което започва като нормален четвъртък, бързо се превръща в,
Коментари Харесай

Рецензия на книгата: „Почивният ден на Clover Hendry“ е заразително, вдъхновено от Ферис Бюлер 24-часово приключение

Това, което стартира като естествен четвъртък, бързо се трансформира в, е, не естествен четвъртък. Нещо витае във въздуха — а може би и в това хапче, което Кловър Хендри взе — и през днешния ден тя ще направи всички тези неща, които в никакъв случай не си е разрешавала. Започвайки с вземането на почивния ден.

„ Почивният ден на Кловър Хендри “ от Бет Мори е 24-часово премеждие, въодушевено от Ферис Бюлер, в което една 40-годишна работеща майка споделя да се занимаваме с това и живее живота си за себе си за смяна.

Новооткритата суперсила на Клоувър – способността да споделя „ Не “ и да не разрешава на другите да се хвърлят върху нея – е заразително освобождаваща.

Но колкото и да ни се желае, не може всичко да бъде борба и подсмиване, до момента в който тази неотдавна безгрижна жена обикаля из Лондон. В края на краищата, в случай че Клоувър се трансформира в тесногръд тиранин, не е ли тя също толкоз неприятна, колкото шефа си, който организира срещи, които губят време, с цел да чуе личния си глас, и възмутените предприемач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР