Това, което за мен е изключително важно е да се

...
Това, което за мен е изключително важно е да се
Коментари Харесай

И Борис Бонев заговори за фронт на можещите срещу ГЕРБ в София

" Това, което за мен е извънредно значимо е да се разберем с всички евентуални сътрудници за бъдещото ръководство на София върху целите за развиване на града, а по-късно да се мисли за личностите, които ще извършват тези цели. "

Toва съобщи пред News.bg Борис Бонев от гражданската организация " Спаси София " в отговор на въпрос дали би приел покана от " Продължаваме промяната " поддръжка или да бъде повдигнат от тях на идните локални избори.

По думите му належащо е след доста дългата епоха на ГЕРБ в София да има доста необятен фронт на опозицията , който да се сплоти, с цел да може да се извади столицата от дупката, в която сега е забутана. Това ръководство ще остави града ни изцяло банкрутирал и в случай че няма необятно обединяване на доста и на можещи хора, няма да се оправим с всички провокации, посочи Бонев.
 Спаси София се втурна да избавя с акция Централните хали
Спаси София се втурна да избавя с акция Централните хали

Активистите са в очакване на реакция от част ръководещите

Според него София може да стане по-европейска столица, само че с кого отпред е решение, което жителите ще вземат на локалните избори. От " Спаси София " обаче няма да спрат да работят и да оферират решения за развиването на града, само че и да подлагат на критика неприятните решения , които оферират ръководещите в СОС.

На въпрос какво се случва с отправените закани против него и дали има и други заплашване членове на " Спаси София ", Бонев съобщи, че приема на съществено заканите и се надява Министерство на вътрешните работи и ДАНС да си свършат работата по определяне на източника им . Той отхвърли да разяснява в детайлности случая, до момента в който се води следствието, а когато има резултати от самото следствие, Министерство на вътрешните работи ще излезе с информация по случая.
 Прокуратурата ревизира заплашван ли е Борис Бонев
Прокуратурата ревизира заплашван ли е Борис Бонев

Общинският консултант ще бъде свикан за снемане на обяснения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР