Това, което всички очаквахме се случи и за съжаление се

...
Това, което всички очаквахме се случи и за съжаление се
Коментари Харесай

Борисов: Случващото се в Украйна е война, не военен конфликт

„ Това, което всички чакахме се случи и за жалост се оказах неприятен оракул. Всички знаеха, че би трябвало да свърши олимпиадата и всичко това да стартира. За първи път с всичките си условности президентството и държавното управление показаха позиция. Притеснявам ме това което се случва в Народното събрание, че две от партиите не желаят да включат в декларацията думите наказания. Не мога да си показва когато света и Европейска комисия разгласи два листа наказания, ние се пазарим дали да има думата наказания. Смятайте до къде сме се довели като лоялни членове на НАТО и Европейски Съюз, тези хора да ни ръководят, ние да сме съпротива. Полагахме големи старания да не се стига до този спор, Меркел, Макрон и доста други. Както и да се пробват да го назовават през днешния ден, това е война и даже стартират да изхвърчат жертви. “ Това съобщи някогашният министър председател Бойко Борисов след среща на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Поводът е съветското нахлуване над Украйна.

„ Да се опитваш да изкараш това боен спор, това е все едно са бомбардират Варна, Стара Загора и други градове и ние да споделяме, че това е военна интервенция. “, добави той.

„ Войната е реалност и ние настояваме с изключение на приемане на декларацията, ни е би трябвало да бъдем единни. “, прикани някогашният министър председател.

Борисов цитира съществени пунктове по които изнасяме за Украйна като медикаменти, пластмасови произведения, органични торове и още и още, което ще е затруднено.

„ От друга страна ние внасяме съоръжение за АЕЦ, захар, мазнини, масла, хартия, картон мебели и още доста и доста. “,

Той акцентира и износа на газ, който на стойност 500 милиарда стокооборот.

От ГЕРБ се надяват да са завършили с разбора и да се употребява целия експертен съвет на страната в това число и опозицията, с цел да се направи проект по всяка една от точките. Вместо месеци наред да източват хранилището в Чирен те го източиха и за техните си компании и засекретиха комисията.

„ Предлагаме да се направи кулоар и всички българи, като единствено в Одеса живеят над 130 хиляди българи. Радвам се, че Радев заяви че би трябвало да облекчим идването им. Стотици хора се обадиха на телефоните на партия ГЕРБ подготвени да оказват помощ и да одобряват хора в домовете си. Дипломацията би трябвало да продължи да работи, тъй като умират хора. Цялата вреда от това ще пристигна в Европа и в България, а това значи слаба Европа, от което ще последва обедняване. “, съобщи Борисов.

„ Вероятно това България не е я вълнува, тъй като ние не участваме в Плана за възобновяване. Това което споделям, може да се приема като рецензия, само че би трябвало да бъдем единни и да знаем по какъв начин се оправяме по всяка една тематика, стомана, чугун, хранително-вкусовата сфера, строителство... ние би трябвало да мислим по какъв начин да се работи в самата банкова система. “, акцентира водачът на ГЕРБ.

„ Ако държавното управление има потребност ще дадем нашата поддръжка, тъй като ние сме го работили това. “, сподели Борисов и напомни по какъв начин с Порошонко дружно са откривали детски градини и са работили дружно. „ В 21 век доживяхме в мирна Европа да има отново война. “ 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР