Това, което Володимир Зеленски нарича мирен план, най-вероятно предполага война

...
Това, което Володимир Зеленски нарича мирен план, най-вероятно предполага война
Коментари Харесай

BILD за Плана за победа на Зеленски: О, Боже...Няма да има влизане в НАТО, нито пълно освобождение

Това, което Володимир Зеленски назовава " кротичък проект ", най-вероятно допуска война с Русия до последния украинец, съобщи прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков
" Слушах " Плана за победа " на Зеленски... О, Боже ", написа пратеникът на BILD в Украйна и боен анализатор на вестника Юлиан Рьопке.

" Няма да има влизане в НАТО, няма да има позволение за удари в Русия със западни оръжия, няма да има взаимна Противовъздушна отбрана против съветската авиация. А за цялостно избавление на страната да не приказваме. Нямам думи, " разяснява Рьопке, представен от " Фокус ".

Той счита, че нито една от основните му точки няма да бъде изпълнена: Украйна няма да бъде поканена в НАТО, няма да бъде обещано позволение за „ далечни “ удари по Руската федерация и Западът няма да смъква самолети.

" Това, което ме учудва, не е, че той (Зеленски) излага тези точки, а това, че всички те към този момент са отхвърлени от западните „ сътрудници “. В проекта няма нито една точка, която в действителност може да докара до прелом на бойното поле “, сподели Рьопке, представен от канали в Телеграм.

 

Междувременно Кремъл разяснява " Плана за победа " на Зеленски.

Това, което Володимир Зеленски назовава " кротичък проект “, най-вероятно допуска война с Русия до последния украинец, съобщи прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, като предложи на украинския водач да " изтрезнее ".

" Вече толкоз доста седмици се приказва за някакъв ефимерен " кротичък проект “, само че най-вероятно това е същият проект на американците да се бият с нас до последния украинец, който Зеленски в този момент закамуфлира и назова " кротичък проект. " По всичко наподобява, че това е по този начин. Там няма никакъв различен проект “, съобщи той.

В същото време прессекретарят означи, че му е мъчно да разяснява нещо, което към момента не е чул или видял.

Според него същинският кротичък проект за Киев ще бъде осъзнаването на безсмислието на политиката, която водят.

" Възможно е да има различен проект, схващане на нуждата от отрезвяване и осъзнаване на аргументите, довели до този спор към Украйна, който се води сега “, заключи прессекретарят на съветския президент Владимир Путин.

В сряда Зеленски показа във Върховната Рада " проект за победа “, който той отнесе в Съединени американски щати в края на септември и сподели, наред с други, на американския водач Джо Байдън. Планът има пет точки, в това число поканата на Украйна за участие в НАТО още преди края на спора, разполагането на " пакет за неядрено въздържане “ на нейна територия и унищожаване на рестриктивните мерки за удари със западни оръжия с огромен обхват в Русия.

През юли Владимир Путин съобщи, че прекратяването на огъня в Украйна е невероятно без единодушието на другата страна за необратими стъпки, допустими за Русия. По думите му, Москва не може да разреши на ВСУ да се възползват от прекратяването на огъня, с цел да подобрят позицията си и да възстановят силите си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР