Това, което виждате, е направено за ден и половина. Аз

...
Това, което виждате, е направено за ден и половина. Аз
Коментари Харесай

Премиерът инспектира изграждането на водопровода, свързващ Мало Бучино с Перник

„ Това, което виждате, е направено за ден и половина. Аз съм уверен, че за 30 дни екипите ще се оправят. Ритмично се подават тръбите, те са извънредно положителни “, съобщи министър председателят Борисов по време на огледа на изкопните действия. Заедно с него на трасето бяха министърът на стопанската система Емил Караниколов, регионалният шеф Емил Костадинов, кметът на Перник Станислав Владимиров и ръководители на обекта. Министър-председателят ги поздрави, че за рекордно малко време са съумели да изготвят плана.

„ На няколко смени ще работят, с цел да можем да успеем да създадем това, което сме дали обещание на перничани - да им докараме 300 л/сек по този тръбопровод. Паралелно се вършат плановете за двете пречиствателни станции и се работи по тях “, разясни министър председателят Бойко Борисов. Той подчертава, че страната и локалната власт работят в синхрон, с цел да оказват помощ на перничани.

В отговор на журналистически въпроси във връзка днешното изказване на президента Румен Радев, министър-председателят Бойко Борисов съобщи, че това е директна интервенция в независимостта на управляващите. „ Точно противоположното на това, което постоянно е приказвал. Откъде накъде ще се разяснява по подобен метод едно ръководство от няколко политически партии, спечелили изборите по легален метод “, означи министър председателят Борисов. Той напомни пред медиите в Перник, че единствено преди няколко дни президентът Радев е показал пред задграничните дипломати, че България води извънредно уравновесена, постоянна политика на Балканите, в района, в света.

„ Винаги, през целия ми умишлен живот, изключително последните 20 години като основен секретар, кмет, министър председател, постоянно съм бил 20 часа в услуга на народа. И през днешния ден съм тук - тъй като желая на тези хора да им се помогне бързо да се свърши работа “, сподели министър председателят Борисов.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР